Små glimt – av meg eller leseforståelse?

Det skjer mye i livet om dagen, og jeg er jammen blitt 26 (!!!) år. Hjelpes, altså. Tida går så fort, og så mye man skulle ha gjort. Det gjør jeg også, og mellom livet i klasserommet på Berg skole med engasjerte og fine førsteklassinger, trening i Friskis & Svettis, venner og et helt nytt liv – er jeg også kreativ foran MacBook – min gode venn. Det er bare at jeg må bli flink til å dele det med dere igjen, og for å bøte på – har jeg i dag lagt ut flere Små glimt på TPT. Likevel, jeg tenker at min visjon med denne bloggen nettopp har vært og er å dele små og fine opplegg som kan være med på sammen med dere – å skape magi i klasserommet. Magi kan være så mangt. Det kan være nye innfallsvinkler, motivasjon, mestring, tilpasning og lærelyst. Derfor får det være nok for i kveld, her kommer Små glimt, «Liam på loftet», som kan lastes ned i PDF rett under bildet som kommer her,

Lysbilde26
Ha en super uke, og kos deg gjerne med «Liam på loftet» i klasserommet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *